logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
13mrt 2013

Nationale Daltondag op De Boemerang

Wij zijn er trots op dat we onze openbare school sinds dit schooljaar officieel Daltonschool mogen noemen. Op woensdag 20 maart 2013 kunt u De Boemerang  in bedrijf zien.

Tussen 08.30 en 12.00 uur bent u van harte uitgenodigd in het schoolgebouw aan de Kreekstraat 1 in Mookhoek om een bezoek te brengen aan onze groepen. Leden van de ouderraad zullen dan aanwezig zijn, met koffie of thee, om u alles te vertellen over het reilen en zeilen van onze ouderraad.

Ook is het mogelijk een les bij te wonen. De directeur van De Boemerang, Peter van Pelt, is te bevragen over het onderwijs op zijn school en over het Daltononderwijs in het algemeen.

Niet alle leerlingen zullen de hele ochtend in het schoolgebouw aanwezig zijn; rond 9.00 uur tot ongeveer 10.30 uur gaan we bomen planten in de buurt, dit in het kader van de Nationale Boomplantdag waarvoor de gemeente Strijen groep 6 t/m 8 heeft uitgenodigd om mee te doen. Onder leiding van wethouder van Tilborg zullen nieuwe bomen aangeplant worden in Mookhoek aan de Kreekstraat.



Deel dit bericht met je vrienden!