logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Gemeentesecretaris vertrekt naar Veiligheidsregio ZHZ'
13mrt 2013

Gemeentesecretaris vertrekt naar Veiligheidsregio ZHZ

De heer drs. C.H.W.M. (Carlo) Post Mcm wordt met ingang van 1 mei 2013 benoemd tot algemeen directeur van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid (VRZHZ).

Carlo Post heeft bijna zes jaar gewerkt als gemeentesecretaris / algemeen directeur van de gemeente Binnenmaas. In deze periode heeft Carlo Post zich in onze gemeente verdienstelijk ingezet voor de ontwikkeling van de ambtelijke organisatie. Hij heeft daarbij waardering geoogst met vernieuwend leiderschap. Voor Binnenmaas heeft dit ruimte gegeven voor ontwikkeling naar de toekomst. Naast het opgebouwde externe netwerk, heeft dit innovatie en talentontwikkeling gebracht met zichtbare resultaten.

"Een betrouwbare partner in het gemeentelijk domein, met netwerkkracht in de Hoeksche Waard en de regio. Carlo Post heeft een moderne en positief dynamische organisatie neergezet, waar hij met trots op kan terugkijken. Ook heeft Carlo Post zijn sporen verdiend in onder andere de 'stuurgroep basisvereisten crisisbeheersing' en bij  het gevoerde crisismanagement van de Moerdijkbrand en het Buisleidingincident", aldus de heer mr. drs. A.J. Borgdorff, burgemeester van de gemeente Binnenmaas.

In haar voordracht aan het Algemeen Bestuur van de VRZHZ ziet de selectiecommissie Carlo Post als een ervaren en inspirerend leider en verbinder. Hiermee kan hij een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere doorontwikkeling van de VRZHZ. Hij zal zowel voor de medewerkers, het bestuur en de netwerkpartners een goed aanspreekpunt zijn. Burgemeester Borgdorff: "Zo kennen wij Carlo Post ook in onze gemeente. Wij zijn verheugd met zijn benoeming, zijn blij dat hij behouden blijft voor onze regio, maar gaan hem hier zeker missen.

In de komende tijd zal het college nadere besluiten nemen voor een tijdelijke externe vervanging alsmede besluiten op het proces om te komen tot werving van een nieuwe gemeentesecretaris / algemeen directeur.



Deel dit bericht met je vrienden!