logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
10dec 2012

Verslag inloopavond 't Koetsveld Westmaas

Veel belangstellenden hebben op 6 december 2012 de inloopbijeenkomst over het project ’t Koetsveld in Westmaas bezocht. Tijdens deze bijeenkomst zijn belanghebbenden en belangstellenden geïnformeerd over de bestemmingsplanprocedure voor het project. Op de website www.binnenmaas.nl is nu een lijst met vragen en antwoorden met betrekking tot ’t Koetsveld beschikbaar.

Het college van burgemeester en wethouders bereidt momenteel een bestemmingsplan voor om de herstructurering van locatie ’t  Koetsveld in Westmaas mogelijk te maken.  Het gaat om de huidige locatie van de scholen, de gymzaal en het dorpshuis. Met het nu opgestelde voorontwerpbestemmingsplan worden twee basisscholen, een bibliotheek, woningen, detailhandel, een ontmoetingsplaats en een beweegruimte/gymzaal planologisch mogelijk gemaakt.

De bijeenkomst op 6 december werd druk bezocht. Belangstellenden hebben veel vragen gesteld. Gemeente Binnenmaas heeft een overzicht gemaakt  van de vragen en antwoorden. Deze  ‘vraag en antwoord’-lijst is te lezen op de website www.binnenmaas.nl.

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt nog tot en met 18 december 2012 ter inzage. Belangstellenden kunnen het voorontwerpbestemmingsplan raadplegen via  de website www.binnenmaas.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie over project ’t Koetsveld kan men contact opnemen met de projectleiders van de gemeente Binnenmaas, Mariëlle de Gelder of Perry van der Elst via telefoonnummer 078 – 676 44 33.



Deel dit bericht met je vrienden!