logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Informatiedagen Hospice Hoeksche Waard'
23jan 2018

Informatiedagen Hospice Hoeksche Waard

Van dinsdag 23 januari 2018 tot en met woensdag 23 mei 2018.

Bent u ook zo nieuwsgierig wat er achter de deuren van het Hospice Hoeksche Waard in de monumentale boerderij in Zuid – Beijerland gebeurt? Kom eens langs, wij heten u van harte welkom en vertellen u graag over ons werk en (indien mogelijk) laten wij u tijdens een rondleiding het hospice zien.
 
Hospice Hoeksche Waard is een organisatie gericht op inwoners in de regio Hoeksche Waard en omliggend gebied die in een terminale fase van hun leven zijn. Het hospice is gevestigd aan de Dorpszicht 1 in Zuid-Beijerland. Het voornaamste doel is rust en ruimte bieden aan mensen die nog maar een korte tijd te leven hebben. De exploitatie van het hospice wordt voor een deel gedekt door overheidsbijdragen. Daarnaast is er grote afhankelijkheid van particuliere gelden en donaties.
Op de volgende data/tijdstippen ontmoeten wij u graag:

  • Dinsdag 23 januari start 10.30 (tot 12.00 uur)
  • Donderdag 15 maart start 14.00 (tot 15.30 uur)
  • Woensdag 23 mei start 10.30 (tot 12.00 uur)

Om een goede organisatie mogelijk te maken vinden wij het fijn als u zich, bij voorkeur via e-mail info@hospicehoekschewaard.nl, of telefonisch via nummer 0186 – 66 04 10 aanmeldt.

U vindt ons op Dorpzigt 1 in Zuid-Beijerland: vanaf de Dorpsstraat, ter hoogte van nummer 161 de dijk afrijden naar de parkeerplaats van de Hospice.

Er zit voor u geen passend tijdstip bij? Natuurlijk kunt u ook buiten de genoemde tijdstippen een afspraak maken en een bezoek brengen aan onze hospice.

Wilt u de hospice ook steunen? U kunt het werk van onze hospice ondersteunen door vriend te worden of u kunt eenmalig een gift overmaken naar bankrekeningnummer NL18RABO0137230869  ten name van Stichting Hospice Hoeksche Waard, onder vermelding van ‘eenmalige donatie’. Vergeet alstublieft niet ook uw naam (of de naam van de organisatie) én adres te vermelden, zodat we weten van wie de gift afkomstig is. U kunt zich aanmelden als vriend door te mailen met c.wols@hospicehoekschewaard.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Dorpzigt 1 3284 CA Zuid-Beijerland
Organisator: Hospice Hoeksche Waard
Telefoonnummer: 0186 – 66 04 10
Email:info@hospicehoekschewaard.nl
Website:www.hospicehoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!