logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Taaltrefpunt in 't Weegje'
07mrt 2017

Taaltrefpunt in 't Weegje

Dinsdag 7 maart 2017, van 13:30 uur tot 15:00 uur.

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Taaltrefpunt is een ontmoetingsplek en een gezellig uitwisselingsmoment voor Nieuwkomers. Iedere eerste dinsdagmiddag van de maand in het Weegje nodigen de Bibliotheek en het AZC echte Seuters en asielzoekers uit om met elkaar te praten. Elke maand over iets anders.

Tijdens het Taaltrefpunt kan je praten over allerlei onderwerpen zoals gezondheidszorg, onderwijs, werk zoeken of de Nederlandse cultuur. De kernwoorden zijn: ontmoeting, integratie en gezelligheid. Echte Seuters en andere dorpsbewoners worden van harte uitgenodigd om te komen en mee te doen. Om samen met elkaar in gesprek te gaan. Er zijn twee taalmaatjes als gastvrouw aanwezig en er is koffie en thee. Dus aarzel niet om gezellig langs te komen. Het is leuk en nog nuttig ook!

Dinsdagmiddag 7 maart van 13.30 uur tot 15.00 uur is het eerstvolgendeTaaltrefpunt van het Taalhuis Hoeksche Waard en het AZC in het Weegje in ’s-Gravendeel. Het taaltrefpunt is bedoeld voor iedereen die bezig is met de Nederlandse taal en graag met anderen Nederlands praat over allerlei onderwerpen. Zo leer je andere mensen en nieuwe culturen kennen en verbetert de Nederlandse taalvaardigheid.

Taaltrefpunt is voortaan elke eerste dinsdagmiddag van de maand van 13.30 uur tot 15.00 uur in het Weegje in de Bibliotheek (Weegje 1 G te ’s-Gravendeel). Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek 's-Gravendeel
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!