logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kerstmarkt / wintermarkt Kairos'
13dec 2014

Kerstmarkt / wintermarkt Kairos

Zaterdag 13 december 2014, van 10:00 uur tot 15:00 uur.

Het Interkerkelijk koor Kairos zet traditie voort. Net als voorgaande jaren organiseren de leden van Kairos ook dit jaar weer een Kerst & Wintermarkt.

De opbrengst van deze markt zal gebruikt worden voor de komende kerstconcerten.

De gezellige wintermarkt zal plaatsvinden op zaterdag 13 december 2014 van 10.00 uur tot 15.00 uur in “Ons centrum” aan de Kerkstraat 25 te ’s Gravendeel.

De markt bestaat o.a. uit de verkoop van kerststukken en kransen, leuke cadeauartikelen voor jong en oud, kerstkaarten, en woonartikelen.
Ook is er een stand van Dorcas met o.a. bakmixen, en zelf een nagelstyliste zal deze dag niet ontbreken.

Naast enkele loterijen met vele schitterende prijzen, is er voor de kinderen om 14.00 uur de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd.

Hebt u van al dat kerst shoppen trek gekregen in wat lekkers, dan bent u bij Kairos op het juiste adres. Glühwein, overheerlijke erwtensoep en lekkere broodjes warme worst zullen niet ontbreken.

Wij hopen u te mogen begroeten op zaterdag 13 december 2014 a.s. in “Ons centrum”.

Het koor zal tijdens de kerstmarkt helaas niet zingen, dit om de kostbare stemmen van de leden te sparen voor de komende kerstconcerten.

Uiteraard willen wij deze concerten op vrijdag 19 december in ’s-Gravendeel en zaterdag 20 december in Heerjansdam van harte bij u aanbevelen.

Voor meer informatie zie: www.geborenlicht.nl

Contactinformatie:
Locatie: Ons Centrum, Kerkstraat 25 te 's-Gravendeel
Organisator: Kairos


Deel dit bericht met je vrienden!