logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
26okt 2014

Wandeling vanuit Puttershoek

Zondag 26 oktober 2014 vanaf 10:30 uur.

Na het succes van vorige wandelingen in de Hoeksche Waard, organiseren Mientje den Boer van ‘Hart voor Regelen’ en ‘Hans Hartmann wandelingen’ op zondag 26 oktober 2014, in samenwerking met Hoekschewaards Landschap (HWL) wandelingen en een excursie in de omgeving van Puttershoek.

Deelnemers aan de wandelingen kunnen zondag 26 oktober tussen 10.30 en 15.00 uur starten vanaf Sportcafé ’t Centrum, Pieter Repelaerstraat 64, 3297BM, Puttershoek.

Er zijn drie wandeltochten uitgezet; respectievelijk 5 (met puzzelopdrachten voor kinderen), 9 en 16 km. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan een excursie.

Deze excursie begint om 14.00 uur. Meedoen aan de wandelingen en/of de excursie kost € 1,50 en € 1,00 voor kinderen t/m 12 jaar.
Voor iedere deelnemer is er een kleine attentie.

De wandelroutes voeren onder meer langs het Zuiddiepbos, plan ‘Argusvlinder’, De Boezem, Vliet, Oude Land van Strijen, Cillaarshoek en Maasdam.

Deze wandeling is de derde uit een serie van in totaal vier wandelingen in de Hoeksche Waard. De volgende wandeling is op 9 november.

Bereikbaarheid startpunt

Aanbevolen route: vanaf de N 217 (‘s-Gravendeel/ Oud-Beijerland), bij afslag Puttershoek (rotonde), richting Puttershoek rijden. Weg rechtdoor blijven volgen, totdat u winkels aan weerszijden ziet. Startpunt is hier aan uw rechter zijde.

Meer informatie

Meer informatie kunt u zondag 26 oktober krijgen bij het startpunt.

U kunt ook contact opnemen met Hans Hartmann/ hartmann44@zonnet.nl of Mientje den Boer/ m.denboer@hartvoorregelen.nl

Contactinformatie:
Locatie: Startpunt Sportcafé 't Centrum, Pieter Repelaerstraat 64 Puttershoek


Deel dit bericht met je vrienden!