logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Jubileumconcert voor Albert Schweitzerziekenhuis'
04okt 2014

Jubileumconcert voor Albert Schweitzerziekenhuis

Zaterdag 4 oktober 2014 vanaf 19:30 uur.

Op zaterdag 4 oktober 2014 wordt er in de Grote Kerk van Dordrecht een groot concert georganiseerd. Dit in verband met het 25-jarig dirigentenjubileum van Peter Overduin.

Peter begon op 1 oktober 1989 als dirigent bij het Kerkkoor Groote Lindt te Zwijndrecht. Daarna heeft hij vele koren gedirigeerd, radio-  en tv-opnamen gemaakt, CD's opgenomen en met zijn koren vele optredens gehad in binnen en buitenland.

Vele concerten hebben plaatsgevonden in de regio van Dordrecht. Het is dan ook niet toevallig dat zijn jubileum in de prachtige Grote Kerk wordt gevierd.

Aan deze avond wordt medewerking verleend door de 3 koren waar Peter Overduin op dit moment dirigent van is, te weten Inspire2liveChoir uit Alblasserdam, Vox Vivenda uit Voorthuizen en Jubilate uit Ede.

Verder zijn er voor deze avond een scala van bekende musici uitgenodigd om al dan niet met de koren op te treden nl. Annelies Schep - sopraan, Judith Sportel - sopraan, Yta vd Zwaag - hobo, Severin van Dijk -dwarsfluit, Arjan en Edith Post - trompet, André de Jager - orgel, Hans Veldhuizen - vleugel, Jan Vayne - vleugel en Los Angeles The Voices.

Samen met deze musici en de 3 koren wordt er een zeer afwisselend programma gebracht.

De opbrengst van deze avond is bestemd voor het Albert Schweitzer Ziekenhuis ten behoeve van een nieuw apparaat voor borstkankeronderzoek.

Voor meer gegevens zie site www.peter-overduin.nl.

Allen hartelijk welkom.

Kaartverkoop: karinoverduin@hotmail.com of  06-40090921 en 's avonds aan de kerk.

Aanvang: 19.30 uur. Kerk open: 18.45 uur. Toegang € 15.00 p.p. en kinderen t/m 12 jaar € 5.- p.p.

Contactinformatie:
Locatie: Grote kerk Dordrecht
Organisator: Jubileumcommissie Peter Overduin
Website:http://www.peter-overduin.nl


Deel dit bericht met je vrienden!