logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Crossroad Event'
28sep 2013

Crossroad Event

Van zaterdag 28 september 2013 tot en met zondag 29 september 2013.

Na het succes van de afgelopen jaren vindt ook dit jaar het Crossroad Event plaats. Dit keer niet in de tent in Strijen, maar in Sporthal De Boogerd in Oud-Beijerland.

Op zaterdag 28 en zondag 29 september 2013 wordt het weer een weekend boordevol muziek, dans, zang, theater en sprekers. En reken maar, ook dit jaar wordt het een geweldig weekend!

Zangeres Kinga Bán, bekend van de gospelband Sela, zingt zondagmiddag 29 september tijdens het Crossroad Event. Ook jongerenkoor Maranatha en de band Relent uit Oud-Beijerland staan die middag op het programma.

Zaterdagmiddag 28 september is er een speciaal kinderprogramma en 's avonds wordt er door jongeren uit de Hoeksche Waard een Visual Message met muziek, dans, theater en zang gebracht.

Het belooft dus net als voorgaande jaren weer een geweldig weekend te worden! Dit alles om het christelijke geloof bekend te maken aan kinderen, jongeren en volwassenen in de Hoeksche Waard.

De toegang tijdens het hele weekend is gratis en uiteraard zijn er weer verschillende kraampjes en spelletjes voor de kinderen.

Kijk voor meer informatie op www.crossroadhw.nl.

Het Crossroad Event wordt georganiseerd door Crossroad Hoeksche Waard; een organisatie van mensen uit 11 verschillende kerken in de Hoeksche Waard.

Contactinformatie:
Organisator: Stichting Crossroad Hoeksche Waard
Website:www.crossroadhw.nl


Deel dit bericht met je vrienden!