logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
20jul 2013

Inzameling oud papier in 's-Gravendeel

Zaterdag 20 juli 2013 vanaf 08:15 uur.

Op zaterdagmorgen 20 juli 2013 zullen leden van de muziekkorpsen Juliana en NLS oud papier ophalen in de straten van ons dorp.

NLS

De oudpapiercontainer van Fanfarekorps Na Lang Streven staat van zaterdag 20 juli tot en met maandag 22 juli aan de Mijlweg (ter hoogte van Installatiebureau Barth). Oud papier kan daar worden gebracht op zaterdagmorgen 20 juli (tussen 9.30 en 11.30) en op maandagavond 22 juli (van 18.15 tot 19.30).

Op zaterdagmorgen 20 juli zal NLS tevens (tussen 9.00 en 11.30) oud papier ophalen in de volgende straten van het dorp:

  • in de bloemenbuurt: Korte Smidsweg, Lavendelpad, Narcis-, Jasmijn- en Leliestraat, Crocus-, Viool-, Meidoorn-, Lis- en Gladioolerf, Tulp-, Dahlia-, Anjer-, Seringen- en Azaleastraat;
  • in de vlasbuurt: Van Groningenstraat (vanaf kruising Vezelstraat) tot en met Vlasstraat (tot kruising Hekelstraat), Damast- en Batiststraat, Dauwroot-, Boot- en Schelfstraat;
  • en verder in de Constantijn-, Friso- en Alexanderstraat (beneden) en het Weegje.

Juliana

De leden van Showkorps Juliana zullen de overige straten van het dorp voor hun rekening nemen. Let wel: alleen als het weer meewerkt. Vanaf 8:15 uur start men in de wijken de Nest, Mijlpolder, Centrum, Schuilingen, Onder de Molen, Lindehof, Koningshof.

Wanneer u uw oud papier vóór 8:30 uur (of voordat de ophaalkar is langs geweest) in een dichte doos of goed gebundeld aan de kant van de straat zet wordt u papier meegenomen. Het voorzetten van uw oud papier is voor uw eigen risico.

Ook heeft u de mogelijkheid om elke maandagavond vanaf 18:30 uur tot 20:00 uur (niet op feestdagen!) het oud papier zelf weg te brengen naar de oud papiercontainer van Showkorps Juliana. Deze container staat op het erf van Barendrecht aan de Dirk Barthweg, linksachter in de straat.

De eerstvolgende ophaalbeurt van het oud papier in/na de vakantie is op zaterdag 24 augustus 2013. Wij wensen u een prettige vakantie toe.

Ophaalschema

U kunt het ophaalschema voor 2013 inzien in de rubriek Samenleving-Afvalinzameling.

Contactinformatie:
Locatie: 's-Gravendeel
Organisator: Leden muziekkorpsen NLS en Juliana


Deel dit bericht met je vrienden!