logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Optreden Fatal Bleu en Jan de Bas tijdens Boekenmarkt Dordrecht'
07jul 2013

Optreden Fatal Bleu en Jan de Bas tijdens Boekenmarkt Dordrecht

Zondag 7 juli 2013 vanaf 14:30 uur.

Fatal Bleu maakt authentieke jazz. De nummers van gitarist Ernst Vingerhoets worden vertolkt door Willem van der Meijde op saxofoon en Ernst Vingerhoets op gitaar. Het duo treedt al jaren samen op. Dit gebeurt ook regelmatig in samenwerking met andere muzikanten. Fatal Blue maakte in 2012 een cd ritmische jazz met een romantische inslag. Liefde is een markant onderwerp op de cd 'Time has come'.

Tijdens de boekenmarkt in Dordrecht op zondag 7 juli 2013 speelt Fatal Blue van deze cd diverse nummers. Tevens brengt het jazzduo nieuw werk ten gehore!

Jan de Bas (1964) is dichter en performer. Hij beweegt zich op het grensgebied van de 'light verse'. Zijn werk gaat over het bijzondere van het alledaagse (het religieuze incluis) en bezit een ongecompliceerde filosofische inslag. In 2008 verscheen zijn vijfde dichtbundel voor volwassenen: 'Hollandse luchten'. Ook publiceerde hij drie bundels voor kinderen en een prentenboek. Zijn werk werd opgenomen in tientallen bloemlezingen, zoals in die van Gerrit Komrij!

Tijdens de boekenmarkt leest hij uit zijn debuutbundel 'Hard wegwandelen' (1990) en uit zijn aforismebundel 'Wie de zon in het water ziet schijnen heeft de hemel onder zich' (2011). Tevens verzorgen De Bas en Van der Meijde (sax) improvisaties! Ze gaan niet alleen hun boekje te buiten.................!

Zondag 7 juli 2013
Jazzpodium DJS
Grotekerksplein 1
Deur open 14:30u
Toegang gratis

Contactinformatie:
Locatie: Dordrecht
Organisator: Jazzpodium DJS
Website:http://www.jazzpodiumdjs.nl


Deel dit bericht met je vrienden!