logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Erasmus MC Benefietconcert'
03nov 2012

Erasmus MC Benefietconcert

Zaterdag 3 november 2012 vanaf 13:30 uur.

Op 3 november 2012 organiseert het Erasmus MC Vriendenfonds samen met het koor Inspire2Live onder leiding van Peter Overduin het  Erasmus MC Benefietconcert voor de bestrijding van kanker.

Met medewerking van onder anderen Wibi Soerjadi zorgt een koor van ruim 450 stemmen voor een onvergetelijke muzikale middag. Het concert is een vervolg op het benefietconcert Walking on a Dream (2011) voor ‘de scan van Bianca’.

Aan deze middag werken mee: het koor Chapeau, diverse Veluwse koren en sopraan Annelies Schep. De muzikale begeleiding is in handen van L’Orchestra Particolare met Arjan en Edith Post trompet; Vincent van Dam piano en André van Vliet op het Doelenorgel.

Er worden voortdurend nieuwe behandelingen voor kanker ontwikkeld. En dat heeft veel opgeleverd. Helaas is de behandeling van hersenkanker de afgelopen jaren achtergebleven. Het Erasmus MC zet zich daarom in om patiënten met deze vorm van kanker een betere kans en toekomst te geven.

Van alle vormen van kanker is de kwaadaardige hersentumor een van de meest agressieve vormen en het moeilijkst te behandelen. Dat is tragisch, want juist deze vorm komt relatief vaak voor bij jonge mensen. Bij kinderen is de hersentumor de meest dodelijke vorm van kanker.

Daarom spelen en zingen we dit jaar dan ook met volle inzet voor de bestrijding van hersenkanker.

Concertgebouw De Doelen – zaterdag 3 november 2012, aanvang 13.30 uur.
Entree volwassenen € 20, kinderen tot 12 jaar € 10
Kaarten: de Doelen (www.dedoelen.nl, kassa 010 217 17 17, kaartverkoop@dedoelen.nl

De foto van Wibi Soerjadi is gemaakt door Frank Doorhof.

Benefietkoor Erasmus MC

Contactinformatie:
Locatie: Rotterdam
Organisator: Erasmus MC Vriendenfonds


Deel dit bericht met je vrienden!